Fodboldrejser i La Liga byder på fornyet spænding

Fodboldrejser til la liga byder på fornyet spænding!En af de mere populære destinationer for fodboldrejser har altid været Spanien. Her er der garanti for underholdning, når verdens bedste fodboldspillere krydser klinger. Real Madrid og Barcelona har domineret både spansk og international fodbold i årtier, men de senere år har de fået en ny konkurrent med til bords. Der er selvfølgelig tale om Atlético Madrid. Klubben, der to sæsoner tilbage overraskede alt og alle og vandt den spanske liga og tabte en højdramatisk Champions League-finale til bysbørnene fra Real Madrid.

Længe har det set ud som om, at det blot var et spørgsmål om tid, før man kunne krone Barcelona som vindere af den spanske liga i denne sæson. Bevares, de fører stadig med henholdsvis tre og fire point til forfølgerne fra Madrid, men har nu tabt de seneste to ligakampe. Barcelona kæmper i denne sæson for at forsvare deres fantastiske treble-sæson fra sidste år, og deres fans vil uden tvivl være bekymrede for, om deres helte er på vej til at brænde ud midt i sæsonens afgørende periode.

Fodboldrejser til Spanien har specielt én stor fordel i forhold til England, som også er meget velbesøgt blandt fodboldelskende danskere. Vejret. Netop Barcelona er en fed by at besøge, fordi det er let at slå tiden ihjel, mens man venter på den store kamp. Byen er nemlig den perfekte blanding mellem storby og badestrand. Derudover findes et væld af hyggelige og lækre caféer, samt flere spændende områder, som med fordel kan udforskes. Og med det stabile vejr in mente, kan det være lettere at lokke konen med på fodboldtur.

Fodboldrejser er altid i høj kurs. Men lige i øjeblikket må Spanien være et af de steder, der byder på de mere interessante ture. Det er topfodbold, sommervejr, tapas i lange baner og kolde øl. Hvad er der ikke at elske?

Del artiklen med venner og sportsfans!