Gode råd og tips til din aktivrejse

Oplev Manchester United i 2017, der byder på nye spillere og topkampe!Aktivrejse er en god form for ferie, hvis du trænger til en afveksling fra en travl hverdag, uden det udelukkende skal være daseferie. Med en aktivferie holder man sig beskæftiget på en anden måde og med ting, som gør en glad. Det kan virke afslappende på en anden måde end badeferie, netop fordi man får oplevet eller gjort nogle af de ting, som man nogle gange tit har ønsket sig at prøve, men der bare ikke er tid til det i en hektisk hverdag.

For at få det bedste ud af turen, er det vigtigt, at man sætter sig for øje, hvad man vil have ud af den. Uanset om man rejser med en ven, kæreste eller familien, så er det en god ting at have forventingsafstemt inden. Hvad er det, man gerne vil opleve, og hvorfor er det godt, at man gør det sammen. På den måde kan man komme nogle trælse episoder undervejs i forkøbet, hvis man ligesom er enige om, hvad målet er.

Fodboldrejser i 2017 byder på store oplevelser

I 2017 er der især lagt op til store rejseoplevelser når det kommer til aktivferie, hvor fodbold er på menuen. Tag f.eks. din kammerat med til England på en fodboldrejse og oplev den ægte stemning omkring en Premier League kamp!

Her kan du møde storklubben Manchester United på Old Trafford, der altid er en uforglemmelig oplevelse. Holdet har forud for denne sæson hentet store navne som Zlatan Ibrahimovic og træneren José Mourinho. Det betyder, at trofæduften for alvor er kommet tilbage til den røde del af Manchester. På Old Trafford er der altid over 70.000 tilskuere til kampene, og du er sikker på at få en god oplevelse med hjem. Den 4. marts møder holdet Bournemouth, og vi har et godt tilbud til den kamp. Det kan blive en god oplevelse.

Der er også mulighed for at opleve en fodboldkamp på den absolut største scene. Arsenal og Bayern München tørner sammen i Champions League, og der vil der uden tvivl være garanti for mål og underholdning af bedste kvalitet. Det er to dygtige mandskaber store profiler, så her vil man få noget for pengene. De to hold spiller på Emirates i London d. 7. Marts. 2017 er med andre ord et godt år at tage på fodboldrejser til europæiske topligaer, der byder på mange spændende opgør.

Del artiklen med venner og sportsfans!