Oplev amerikanske NFL i London til efteråret

På NFL sportsrejser til London.At amerikansk sport vokser mere og mere i Europa, er der ikke længere nogen tvivl om. Som et resultat af dette ser vi nu hvert år, at de forskellige sportsgrene viser sig frem for Europa og giver muligheden for, at europæiske fans får muligheden for at overvære NFL kampene på deres eget kontinent. En fantastisk mulighed for både NBA og NFL-fans, der ikke har muligheden for at tage til USA for at se deres yndlingssport live.

Den første NFL-kamp i London blev spillet i 2007. Her var det New York Giants, der mødte Miami Dolphins. Kampen, der endte 13-10 til New York, var en kæmpe succes og har været gentaget lige siden. Kampene spilles normalt på Englands nationalstadion, Wembley, der har plads til knap 90.000 tilskuere. I år er det dog anderledes, da man også gør brug af Twickenham Stadium, der normalt er Englands rugbystadion.

Sådan her ser NFL-programmet ud til oktober

Der skal spilles tre NFL kampe til efteråret, når NFL-cirkusset kommer til London:

  • Oktober 2016: Jacksonville Jaguars vs. Indianapolis Colts (Wembley)
  • Oktober 2016: Los Angeles Rams vs. New York Giants (Twickenham)
  • Oktober 2016: Cincinnati Bengals vs. Washington Redskins (Wembley)

Sådan lyder programmet til efteråret, når det kæmpemæssige brand, som NFL er, kommer til Europa og London. Der er ingen tvivl om, at det er om at være klar ved tasterne, når billetterne bliver sat til salg i løbet af året. Der er nemlig en kæmpemæssig interesse, og det er også derfor, at der nu er mulighed for at overvære hele tre kampe fra NFL’s ypperste atleter. Samtidig er London ikke den værste storby at tage til på sportsrejser med venner eller måske kæresten, når tiden ved siden af kampene skal slås ihjel.

Del artiklen med venner og sportsfans!