Oplev europæiske drømme på tre fodboldrejser

Fodboldrejser til EuropaDet ser mere og mere lovende ud for tre danske fodboldklubber på deres internationale eventyr, som du kan opleve på første række, hvis du tager på en eller flere fodboldrejser i Europa. De tre danske klubber Brøndby I.F,, F.C. København og F.C. Midtjylland har nemlig alle kæmpet sig videre i kvalifikationen, og er nu meget tæt på gruppespillet. Skal de kæmpe sig den sidste del af vejen, har de dog brug for så mange fodboldfans som muligt, der kan heppe dem videre fra lægterne. Du kan samtidig få en fed rejse ud af det, hvis du tager ud og oplever de tre hold i udlandet. Her kan du læse, hvor turen går hen, hvis du beslutter dig for, at du vil med ud og opleve de danske europæiske fodboldeventyrer.

Disse fodboldrejser venter de danske klubfans

Lige nu er der især tre populære fodboldrejser og ture, der venter de danske fodboldfans i Europa. F.C. Midtjylland skal til Cypern, hvor de skal forsøge at hive en to-målsejr hjem, efter et 1-2 nederlag på M.C.H. Arena i tirsdags. Her skal de møde det cypriotiske mesterhold APOEL, der sidste år imponerede med flotte resultater mod både F.C. Barcelona og Chelsea F.C. Brøndby I.F. skal også til Cypern, hvor de skal forsøge at slå et afbrækker-hold af netop førnævnte APOEL. De møder nemlig A.C. Omonoia, som får flere årtier siden af politiske årsager valgte at adskille sig fra fodboldklubben APOEL.

Tager man til Cypern for at se fodbold er man sikret tre ting:

  • Fodboldrejser, hvor der er flere danske klubber i aktion
  • Gode feriesteder, hvor man kan dase i det lækre vejr
  • God atmosfære på de cypriotiske fodboldstadions

Man kan også tage på fodboldrejse til Tjekkiet, hvor F.C. København møder F.K. Jablonec i kampen om at kvalificere sig til mesterturneringen Champions League. Her er de også gode chancer for en fed rejse, også når der ikke spilles fodbold på stadion.

Del artiklen med venner og sportsfans!