Sådan finder du de billigste fodboldbilletter

Med SAS på fodboldrejse til England.Hvert eneste år er der rigtig mange danskere, der rejser Europa rundt for at se de bedste fodboldspillere i verden på tæt hold. Der er ingen tvivl om, at fodbold er den sportsgren, der trækker mest opmærksomhed og sådan forholder det sig uden tvivl også i Danmark, hvor flere tager ind for at støtte deres lokale klub eller på fodboldrejser, for at opleve fodbold på højeste plan. Med en hjemlig liga, der ofte er svingende i kvalitet, er det nemlig tit nødvendigt at rejse udenlands for at se de rigtig gode kampe. Og så er der ingen tvivl om, at det bare er federe at se fodbold live.

For nogen kan det dog hurtigt blive en halvdyr fornøjelse, hvis man skal arrangere en fodboldtur på egen hånd for ikke at tale om tidskrævende. Flybilletter, fodboldbilletter og hotel kan hurtigt løbe op i mange penge, og derfor er der måske flere, der giver op på drømmen om at komme til for eksempel England eller Spanien, hvor nogle af de bedste fodboldhold har hjemme.

Sådan får du dine fodboldbilletter billigere

Det kan være dyrt at gå til fodbold. Men hvis du følger disse råd, kan der være mange penge at spare:

  • Beslut dig for, hvor du gerne vil til fodbold. England, Spanien, Tyskland er alle gode bud.
  • Sæt dig ind i prislejet for den enkelte klub, som du gerne vil se spillere.
  • Undersøg, om det er billigere at bestille en pakkeløsning, hvor du får både fly, hotel og fodboldbilletter samlet.

I dag er det muligt at bestille såkaldte fodboldpakker – også kaldt fodboldrejser, der indeholder de tre fundamentale ingredienser ved en fodboldtur; Flybilletter, hotel og billetter til kampen. Ud over at det sparer dig for en masse tid, som du skal bruge på at arrangere turen selv, så kan det også vise sig at være en langt billigere løsning, når man køber pakkeløsningen frem for at designe turen selv. Mange af rejsebureauerne forhandler sig nemlig til gode priser, direkte med klubberne og luftselskaberne.

Del artiklen med venner og sportsfans!