Sådan kommer du billigt på en fed fodboldrejse

FodboldrejserVil du på fodboldrejse, men uden at bruge hele opsparingen, er det ikke noget problem. Der er nemlig mange fede ligaer i Europa, og du kan komme ud og se verdensklasse fodbold uden at betale voldsomt meget. Der er en række europæiske ligaer, som er til at foretrække, hvis man både skal have en billig tur, men også skal have lidt penge til overs. Her får du en oversigt over, hvilke fodboldligaer du skal besøge, hvis din fodboldtur både skal være fed og billig. Hvis du ikke allerede har læst vores tidligere artikel med inspiration til tre fodboldrejser så kan du med fordel også læse denne.

  • Bundesligaen er meget tæt på Danmark og kan give dig en meget oplevelsesrig og billig fodboldrejse, hvor der er mulighed for at se flere kampe
  • Premier League vil koste mere i billetpris, men flybilletter kan være så billige, at du alligevel får meget for pengene
  • Tyrkiet har flere storklubber, der kan opleves for meget små penge

Disse klubber skal du besøge på din fodboldrejse

Hvis du bestemmer dig for at tage på fodboldrejser til en af de ovenstående ligaer i Europa, er der nogle helt bestemte klubber, der bedst giver mening, hvis turen ikke skal koste for meget. I Bundesligaen kan man med fordel besøge Fortuna Düsseldorf. Her findes nemlig mange af de tyske og hollandske storklubber tæt på, og det betyder, at du får mulighed for at se mange kampe for små penge, hvis blot du har en bil.

Man kan også med fordel besøge den engelske Premier League. Her er der nemlig billige flybilletter at hente, hvis man finder de rigtige klubber. Tager man for eksempel til fodboldklubben Chelsea, kommer rejsen ikke til at koste så meget.

Ligeledes er Tyrkiet også kendt for at have verdensklasse fodbold til billige turpriser. Rejser man til fodboldklubben Fenerbahce, kommer hverken flybilletten eller stadionbilletten til at koste så meget, at det overskrider de flestes rejsebudget.

Del artiklen med venner og sportsfans!