Tiger Woods kan vinde Open i St Andrews

Tiger WoodsHvis Tiger Woods ellers kan finde det rette touch, er han overbevist om at han har en god chance for at vinde en hidtil uset tredje Open på St. Andrews om en fjorten dages tid. Så meget var indlysende efter en 67 på Greenbrier Classic, hans første bogey-fri runde i næsten to år og mere end 50 konkurrerende runder.

Woods syv-under total var ikke var ikke tilnærmelsesvis godt nok til at have en chance ved PGA Tour title i West Virginia, men der er ingen tvivl om at det var en stor forbedring fra de 80-76 ved US Open for 4 uger siden, hans værste 36-hullers i sin karriere.

Uanset hvad hans tvivlerne vil sige, den sidste uge repræsenterer en slags comeback for spilleren rangeret 220. i verden; den sidste runde især. Woods slog 12 ud af 14 fairways, 15 ud af 18 greens i regulation, men missede fem birdie putts indefra 15 fod.

“I played really well today” fortæller Woods. “Det kunne have været en af ​​de særlige runder. Det er det bedste, jeg har ramt det i meget lang tid. Jeg havde fuld kontrol over alle klubber. Jeg har bare brug for at lave nogle putts i dag var blot én af disse dage. Jeg lavede nogle gode fremskridt på vej ind i Open. Jeg vil gøre et godt stykke arbejde i næste uge og være klar om en uge. ”

Arrangementet blev vundet af New Zealands Danny Lee, som sluttede den 13. under og så slog David Hearn på anden playoff hul.

Hold dig opdateret på de seneste golf nyheder – tilmeld dig vores nyhedsfeed.

Del artiklen med venner og sportsfans!