Venskab og fælleskab dannes på sportsrejser

Sportsrejser er NFL, Hockey og fodboldrejser.Hvis der er en ting, der karakteriserer dét at være fan af et sportshold, så er det, at man er det i fælleskab med en masse andre mennesker. Dette betyder, at man får mulighed for at snakke med mennesker, der har samme interesse som en selv. Dette gælder lige meget om man tager ud og ser fodboldkampe med klubhold i Premier League og La Liga, eller om man tager ud til landskampe og skråler med, når de danske roligans slår sig løs. Det gælder tilmed også, hvis man tager på sportsrejser til USA for at se amerikansk fodbold, når New England Patriots, Miami Dolphins eller et helt tredje hold i NFL slår sig løs.

Sportsrejser med landsholdet hitter hos de unge

Specielt sportsrejserne, hvor man følger de danske landshold er noget, der i de sidste år har hittet stort. Dette blev sidst eksemplificeret til u21 europamesterskabet, hvor mange tog rejsen til Tjekkiet for at støtte de danske fodboldtalenter.

Grunden til at lige netop denne slutrunde var så populær, kan dog også være, at det var en billig fodboldrejse at tage for de danske roligans. I og med at slutrunden foregik i Tjekkiet, kunne man nemlig få billetter til stadion til cirka halvtreds kroner, hvilket er væsentligt lavere, end man ellers er vant til på typiske sportsrejser eller fodboldrejser. Her vil prisniveauet normalt ligge på omkring hundrede til tusinde kroner.

Se også: Sportsrejser – Aktuelle fodboldrejser

Med de billige billetter på fodboldrejser til Tjekkiet tog mange unge danskere af sted til slutrunden, og kigger man på de sociale medier, har det allerede kastet mange gode venskaber af sig. Det er nemlig nemt at tilslutte sig fælleskabet, specielt hvis alle støtter samme nation, som man selv gør. Man kan dog også sagtens danne venskaber med folk, der holder med andre nationer. Den største fællesnævner mellem de mange fodboldfans til en slutrunde hedder nemlig hverken Danmark, Holland eller Sverige. Den hedder fodbold.

Del artiklen med venner og sportsfans!